“Geen tochtige boerenschuur voor uw dierbare motor!”
“Geen tochtige boerenschuur voor uw dierbare motor!”

Contact InJeWoonkamer.nl

Luxe stalling in Noord Nederland

Heeft u een vraag of een opmerking? Wij helpen u graag verder. U kunt ons bereiken m.b.v. onderstaande contactformulier en -informatie.

Contactformulier

Titel:
Naam:
Telefoon:
E-mail:
Bericht:


Adresgegevens


Stalling

Adres:Industrieterrein Hoge Dijken, Dokkum.
Telefoon:085 - 40 10 324

Administratie

Adres: Brantgumerwei 2
9147 BV  Hantum
Telefoon:085 - 40 10 324

Internet

Website:www.injewoonkamer.nl
E-mail:info (at) injewoonkamer.nl

Samenwerking OpslagBox Leeuwarden

Wij krijgen geregeld vragen omtrent de opslag van goederen. Omdat wij alleen opslagruimte voor oldtimers en motoren aanbieden, zijn wij hiervoor een samenwerking gestart met OpslagBox Leeuwarden. Wat OpslagBox Leeuwarden precies inhoudt, leest u hier.

Lees verder

Het belang van winterstalling

De meeste motorrijders rijden niet het hele jaar door en zetten de motor 's winters aan de kant, in een schuurtje, of onder een dekkleed. Maar ook als je wel altijd doorrijdt, is een goede stalling van je motorfiets erg belangrijk.

Lees verder

Roest is genadeloos

Roestplekken op je vrijwel nieuwe auto, dat is om razend van te worden. Als het daar nu maar bij bleef. Maar roest kan ook levensgevaarlijke situaties veroorzaken. En roest kost een lieve duit. Alleen al in Nederland miljarden per jaar. Is daar nou niets tegen te doen?

Lees verder

Roest, hoe werkt het?

Corrosie (aantasting van metalen door oxidatie) is een elektrochemisch proces dat een grote economische impact heeft. Eén-vijfde van al het ijzer en staal dat wereldwijd wordt geproduceerd is nodig om verroest metaal te vervangen. Met de term roest wordt over het algemeen hetzelfde bedoeld als corrosie. Eigenlijk slaat roesten alleen maar op de corrosie van ijzer.

Lees verder