“Geen tochtige boerenschuur voor uw dierbare oldtimer!”
“Geen tochtige boerenschuur voor uw dierbare oldtimer!”

Uw oldtimer InJeWoonkamer.nl!

Luxe stalling in Noord Nederland

Genieten van uw oldtimer, jarenlang.

U bent jaren bezig geweest een oldtimer te restaureren. Na veel bloed, zweet en tranen is 'ie eindelijk klaar. Smetvrij. Perfect! Of heeft u uw oldtimer van een dergelijke liefhebber overgenomen? Uw lang gekoesterde droom, om ooit nog eens exact dát merk en type oldtimer te bezitten, is daarmee in vervulling gegaan? En omdat u zo'n liefhebber bent, wilt u uw oldtimer natuurlijk ook in nieuwstaat houden.

Met uw oldtimer op de bank

Als liefhebber zou u niets liever willen, dan uw oldtimer letterlijk in uw woonkamer te stallen. Waar het altijd lekker warm, droog en behaaglijk is en waarvan u weet dat u geen last krijgt van snel opkomende roestvorming. Uw oldtimer staat niet onnodig stof te happen en blijft in exact dezelfde staat waarin u hem heeft gerestaureerd of gekocht.

Een perfecte stalling, 24/7 in uw woonkamer.

Wij bieden u die "woonkamer"! Een ruimte waarin u uw oldtimer onder kamertemperatuur kunt stallen. Kurkdroog en stofvrij. Via internet kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week, een oogje in het zeil houden. Wij hebben een "state of the art" alarmsysteem, gekoppeld aan een altijd parate meldkamer.

Uw oldtimer in een behaaglijke, zwaar bewaakte woonkamer, dat is InJeWoonkamer.nl!

Voordelen

Alle voordelen op een rij:

  • Uw oldtimer wordt gestald bij kamertemperatuur
  • De gehele stalling wordt verwarmd door vloerverwarming
  • Daarom géén vochtige omgeving
  • Uw oldtimer wordt bewaakt d.m.v. videobewaking
  • Bekijk uw oldtimer 24/7 via internet
  • De gehele stalling wordt bewaakt d.m.v. een alarminstallatie
  • Uw oldtimer wordt gestald alsof deze in uw eigen woonkamer staat!

Reserveer nu!

Samenwerking OpslagBox Leeuwarden

Wij krijgen geregeld vragen omtrent de opslag van goederen. Omdat wij alleen opslagruimte voor oldtimers en motoren aanbieden, zijn wij hiervoor een samenwerking gestart met OpslagBox Leeuwarden. Wat OpslagBox Leeuwarden precies inhoudt, leest u hier.

Lees verder

Roest is genadeloos

Roestplekken op je vrijwel nieuwe auto, dat is om razend van te worden. Als het daar nu maar bij bleef. Maar roest kan ook levensgevaarlijke situaties veroorzaken. En roest kost een lieve duit. Alleen al in Nederland miljarden per jaar. Is daar nou niets tegen te doen?

Lees verder

Tips voor stalling

Hierbij een samenvatting van tips, ons ter beschikking gesteld door de technisch specialisten van de diverse Oldtimer- en Classic Car Clubs, welke van belang zijn bij het stallen van uw klassieker in de winter.

Lees verder

Roest, hoe werkt het?

Corrosie (aantasting van metalen door oxidatie) is een elektrochemisch proces dat een grote economische impact heeft. Eén-vijfde van al het ijzer en staal dat wereldwijd wordt geproduceerd is nodig om verroest metaal te vervangen. Met de term roest wordt over het algemeen hetzelfde bedoeld als corrosie. Eigenlijk slaat roesten alleen maar op de corrosie van ijzer.

Lees verder