“Uw dierbare motor gestald alsof in uw woonkamer!”
“Uw dierbare motor gestald alsof in uw woonkamer!”

Reserveer nu uw plaats!

Het animo voor onze stalling is groot. Reserveer daarom vandaag nog uw plek! Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in en klik op de knop "Reserveer nu!". Wij nemen daarna z.s.m. contact met u op.

Uw gegevens

Titel:
Voornaam:
Tussenvoegsel:
Achternaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Telefoon:
E-mail:
Privacy: Ik heb hoogte genomen van de Privacy Policy en ga hiermee akkoord.

Gewenste stalling

Type stalling*:
Kenteken:
Voertuiglengte:
Akkoord*: Ik heb hoogte genomen van de prijzen en ga hiermee akkoord.
  Ik ga akkoord met de Algemene Leveringsvoorwaarden.

*) Informatie over de diverse type stallingen en prijzen vindt u hier: informatie en prijzen.


Samenwerking OpslagBox Leeuwarden

Wij krijgen geregeld vragen omtrent de opslag van goederen. Omdat wij alleen opslagruimte voor oldtimers en motoren aanbieden, zijn wij hiervoor een samenwerking gestart met OpslagBox Leeuwarden. Wat OpslagBox Leeuwarden precies inhoudt, leest u hier.

Lees verder

Uw motor winterklaar

De zomer was best goed. Misschien heb je dus meer gereden dan gepoetst. Voordat je motor zijn welterustenkus op zijn tank krijgt is er nog veel te doen. Maar eerst moet hij schoongemaakt worden.

Lees verder

Tips voor stalling

Hierbij een samenvatting van tips, ons ter beschikking gesteld door de technisch specialisten van de diverse Oldtimer- en Classic Car Clubs, welke van belang zijn bij het stallen van uw klassieker in de winter.

Lees verder

Roest, hoe werkt het?

Corrosie (aantasting van metalen door oxidatie) is een elektrochemisch proces dat een grote economische impact heeft. Eén-vijfde van al het ijzer en staal dat wereldwijd wordt geproduceerd is nodig om verroest metaal te vervangen. Met de term roest wordt over het algemeen hetzelfde bedoeld als corrosie. Eigenlijk slaat roesten alleen maar op de corrosie van ijzer.

Lees verder